Esthera Medical Center
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Esthera Medical Center

chirurgie estetica, tratamente si interventii nechirurgicale, chirurgie vasculara, dermatologie, ginecologie, stomatologie, epilare definitiva, chirurgia gleznei si a piciorului, reumatologie, consiliere psiholgica

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Chirurgia estetica a sanilor

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
mirela

Data de înscriere : 08/03/2010
Varsta : 47
Localizare : bucuresti

Chirurgia estetica a sanilor Empty
MesajSubiect: Chirurgia estetica a sanilor   Chirurgia estetica a sanilor I_icon_minitimeLun Mar 08, 2010 2:00 am

Sani superbi, domnul conferentiar Antohi face cei mai frumosi sani , eu aveam sani ff mari si lasati iar domnul doctor Antohi mia facut sani superbi
Sus In jos
Admin
Admin

Data de înscriere : 20/10/2009

MesajSubiect: Re: Chirurgia estetica a sanilor   Chirurgia estetica a sanilor I_icon_minitimeMier Mar 10, 2010 12:52 am

Multumim pentru cuvintele frumoase. Intradevar dr. Antohi isi face meseria cu multa pasiune iar rezultatele sunt pe masura.
Sus In jos
https://esthera.forumgratuit.ro
Admin
Admin

MesajSubiect: plata in rate   Chirurgia estetica a sanilor I_icon_minitimeVin Apr 09, 2010 7:40 pm

De azi 09.04.2010 posesorii de carduri avantaj pot plati interventiile si in rate. Very Happy
Sus In jos
monicasimona88

Data de înscriere : 29/04/2010

MesajSubiect: Re: Chirurgia estetica a sanilor   Chirurgia estetica a sanilor I_icon_minitimeJoi Apr 29, 2010 6:12 pm

daca i-mi ridic sanii si raman insarcinata se lasa din nou?
Sus In jos
mirela

MesajSubiect: ?   Chirurgia estetica a sanilor I_icon_minitimeJoi Apr 29, 2010 9:30 pm

monicasimona88 a scris:
Cel mai bn este sa mergi la o consultatie si acolo vei afla tot ce vrei sa sti.
Sus In jos
Admin
Admin

MesajSubiect: Re: Chirurgia estetica a sanilor   Chirurgia estetica a sanilor I_icon_minitimeVin Apr 30, 2010 12:59 am

monicasimona88 a scris:

Ptoza mamara apare datorita procesului natural de îmbătrânire al pielii (prin pierderea elasticităţii şi fermităţii acesteia), dar si a a altor cauze precum calitatea tegumentelor, a variaţiilor ponderale, variaţii mari şi bruşte de volum ale sânilor care apar în situaţii naturale, precum sarcina sau alăptarea.
Sus In jos
nadia

Data de înscriere : 30/04/2010

MesajSubiect: Re: Chirurgia estetica a sanilor   Chirurgia estetica a sanilor I_icon_minitimeVin Apr 30, 2010 6:06 pm

As dori sa stiu la cat se ridica costurile unei operatii de micsorare a sanilor.Am 33 de ani,doi copii nascuti si dupa ultima sarcina acum 5 ani am ramas cu multe kg in plus dar si cu niste sani prea mari care sunt greu de carat Smile,nu exagerez dar sanii au in jur de 5 kg si purtatul sutienului a devanit un chin,ma doare gatul,spatele iar noaptea dorm greu din cauza lor,Vreau sa stiu daca imi permit o astfel de interventie care mie mi se pare salvatoare.Va multumesc,cu stima si respect,Nadia Rusu.
Sus In jos
mirela

MesajSubiect: acum poti beneficia si in rate   Chirurgia estetica a sanilor I_icon_minitimeVin Apr 30, 2010 7:30 pm

Tb sa mergi intai la o consultatie, si medicul ati va spune tot ce vrei sa sti , eu una sunt fff multumita de cum arata sani mei dupa operatie arata super , domnul doctor Antohi este un profesionist desavirsit .
Sus In jos
nadia

Data de înscriere : 30/04/2010

MesajSubiect: Re: Chirurgia estetica a sanilor   Chirurgia estetica a sanilor I_icon_minitimeVin Apr 30, 2010 9:13 pm

mirela a scris:
Tb sa mergi intai la o consultatie, si medicul ati va spune tot ce vrei sa sti , eu una sunt fff multumita de cum arata sani mei dupa operatie arata super , domnul doctor Antohi este un profesionist desavirsit .
multumesc de raspuns Mirela,te cred pe cuvant dar totusi as vrea macar cu aproximatie sa stiu la ce sa ma astept.Ma bucur ca tu esti multumita,as vrea sa am si eu sansa asta pale
Sus In jos
mirela

MesajSubiect: Nu ai de sa ati fc griji   Chirurgia estetica a sanilor I_icon_minitimeVin Apr 30, 2010 10:12 pm

Totul o sa fie bn credema eu de cand mi-am fc operatie de reductie mamara viatza mea sa schimbat complect am incredere in mine mult mai multa ,nu mai sunt complexata de cum arat ,ai multumesc domnului doctor pt cea ce a fc pt mine sunt alt om , ami este mult mai bn acum cu sani mai mici a,m scapat de durerile de spate de complexe, deci cu tota incredere fa-ti .
Sus In jos
sweetjolly77

Data de înscriere : 05/06/2010

MesajSubiect: Sall all   Chirurgia estetica a sanilor I_icon_minitimeSam Iun 05, 2010 8:02 pm

Tare mult mi-as dori sa aflu cat m-ar costa o interventie pentru mastoplexie severa. Am doar 30 de ani dar lasarea sanilor a devenit pentru mine un adevarat calvar. Am nascut baietelul acum 12 ani si de atunci sunt disperata. Imi puteti spune va rog , informativ doar , cat costa o astfel de interventie? Stiu ca tre' sa ma prezint la un consult mai intai , dar nu as vrea sa imi fac sperante , ca apoi , sa imi dau seama ca nu imi pot permite . Va multumesc mult de tot si va doresc multa sanatate. Smile
Sus In jos
mirela

MesajSubiect: Re: Chirurgia estetica a sanilor   Chirurgia estetica a sanilor I_icon_minitimeDum Iun 06, 2010 12:10 pm

sweetjolly77 a scris:
Tare mult mi-as dori sa aflu cat m-ar costa o interventie pentru mastoplexie severa. Am doar 30 de ani dar lasarea sanilor a devenit pentru mine un adevarat calvar. Am nascut baietelul acum 12 ani si de atunci sunt disperata. Imi puteti spune va rog , informativ doar , cat costa o astfel de interventie? Stiu ca tre' sa ma prezint la un consult mai intai , dar nu as vrea sa imi fac sperante , ca apoi , sa imi dau seama ca nu imi pot permite . Va multumesc mult de tot si va doresc multa sanatate. Smile
Tot ce vrei sa afli vei afla la o consultatie si mai nou acum poti beneficia de sistemul plati in rate pt operatie , si sfatul meu e sa ati fc operatia , curaj hai o sa fi bine si o sa fi multumita.
Sus In jos
Admin
Admin

MesajSubiect: Re: Chirurgia estetica a sanilor   Chirurgia estetica a sanilor I_icon_minitimeMier Iul 28, 2010 12:35 am

sweetjolly77 a scris:

In clinca Esthera, pretul unei astfel de interventii este intre 2500 si 3100 euro. Diferenta este data de particularitatile fiecarui pacient, pretul fiind stabilit de catre medic in cadrul consultatiei. Pretul unei consultatii este de 200 ron, acesta fiind scazut din pretul interventiei in cazul in care va hotarati.
Va asteptam cu drag
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Chirurgia estetica a sanilor   Chirurgia estetica a sanilor I_icon_minitime

Sus In jos

Chirurgia estetica a sanilor
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Micșorarea sânilor
» micsorarea sanilor

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Esthera Medical Center :: Chirurgie estetica-
Mergi direct la: